maanantai 30. tammikuuta 2012

hei kohtalooooo-o-ooooo -.-

Oisin niin kovasti halunnu julkasta oih niin ihanan siirappisen blogikirjotuksen siitä kuinka tuo mies on se oikea ja ihana ja kaikkee, mut se nyt ei vaan antanu sitä julkasta, tai siis antohan se, mut yli puolet siitä pirun tekstistä oli edelleen valkoseksi maalattu.. mikähän helvetti siinä on että miulle tää bloggeri kyllä on vittuillu vaikka ja millä tavalla mut kellään muulla ei sit oo ollu mitään ongelmaa -.- muurrrrr

No mut ehkä se on ihan lukijaystävällistä etten sitä kirjotusta saanukkaa julkastuu.. ei sitä onnea ja iloa kukaan ymmärrä kun sellaset jotka on joko itse sen kokeneet tai eivät ole katkeria omalle elämälleen ja kohtalolleen..

Ihania asioita on kuitenkin tapahtunu miun elämässä nyt ihan lyhyen ajan sisään ja kertoilenkin niistä tuossa vähän eteenpänä kunhan kaikki asiat varmistuu kunnolla :) Nyt jos suuntais tuonne köökin puoleen syömään ja kunhan ukko kotiutuu niin pääsee lähtemään töihin.. töissähän miun ois pitäny olla jo aikoja sitten mutta otti tuo poika ja sairastu ni ei sitä voinu jättää yssissee tänne kipeenä.. onneks ei mee kauaa kun se ukko tulee kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti