perjantai 14. lokakuuta 2011

Hiljaa hyvä tulee...


Ja kovalla äänellä sillontällön :)

Tiedossa horoskooppeja alkuun (mikäli joku ei voi horoskooppeja ymmärtää eikä sietää et niistä puhutaan) ja miun epäonnnea loppuosasta joka on oikeesti jo miunkin ymmärryksen yli menny :D

Luin viimeyönä innoissani astrologisen horoskooppini, aattelin vaan silmäillä sitä mut oli niin paikkaansa pitävä ja hauskasti kirjotettu et eihän sitä 19 sivuista tekstiä voinu jättää kesken ;)

Mutta oli se kyllä aika raakaa tekstiä.. Oon kyllä tiedostanu olevani ankara ja vaikee.. noh.. kauhee akka, varsinkin kun puhutaan parisuhteesta, mut kun kaikki ne miun viat kirjotetaan kansiin ja kirjoihin ja sen lukee kerralla alusta loppuun , tulee vähän sellanen tunne et eikö miussa ole mitään hyvää?? no ehkä kuitenkin kun miettii et miksi ihmeessä tuo ukkeli tuossa miun elämässä sitten vielä on vaikka olen alusta lähtien tiedostaen näyttänyt ne kaikki puoleni jota olen, vastaus saattaa löytyä siitä että hän ehkä sittenkin oikeasti rakastaa miuta ja hyväksyy miut sellaisena kuin olen? Mut kyllä mie sanon että oon tälleen jälkikäteen mietittynä asettanu kovan paineen alle omalla vaativuudellani ja hirveydelläni tuon miehen, sekä oman pikkumieheni.. mitä enemmän rakastan, sen pahempi akka miusta tulee esille ja tätä miun ehkä kannattas alkaa huomioimaan ja jollain muotoo ehkä "muuttamaan itsessäni" niin ei ois niin tukalat oltavat miun läheisilläni.

Toinen mutta. Vaikka se olikin raakaa ja tuomitsevaa tekstiä niin silti en ota sitä itseeni ja lannistu siitä että olen kauhea akka jopa paperilla jonka joku muu on kirjoittanut minusta. Joku muu, joka ei minuu tunne, koskaan edes nähnytkään. Otan tekstin rakentavana palautteena ja pidänkin tuota tekstiä apuvälineenä kehittäessäni itsestäni pikkusen siedettävämmän ja paremman ihmisen kuin mitä olen nyt. Se mikä oli mukava huomata, oli että olen jo käynyt paljon niitä elämän läksyjä läpi joita merkkini mukana miulle on suotu. Eli ei ole enää pitkä matka siihen että miusta tulisi mukavempi.. Alunperinen ongelma on ollut se että olen miellyttänyt muita unohtamalla itseni ja takertunut suhteisiin menettämisen ja yksinäisyyden pelossa ja tämän läksyn olenkin käynyt läpi ja senkin tein tiedostaen. Olen aika ylpeä itsestäni että olen näinkin valveutunut omasta elämästäni ja itsestäni jotta olen tähänkin asti päässyt :) se läksy vaan teki miusta aika itsekkään ja kylmän ihmisen joka ei jaksa enää tuhlata vääriin ihmisiin aikaansa ja valitettavasti siihen ei jäänyt välimuotoa vaan joko ihmiset on miun kavereita tai ne joutuvat sinne mustalle listalle, jos sinne taas joutuu, joutuu tekemään paljonkin töitä sen eteen että pääsee takaisin "suosiooni" Nyt vaan töitä sen eteen että löytäisin sen välimaaston entisen minäni ja nykyisen minäni välistä. Kultainen keskitie, sanotaan. Miten sen löytäisi? :)

NO tuon lukemiseen joudun uhraamaan vielä monen monta tuntia että pääsen siihen tavoitteeseen mihin haluan, mutta se ei minuu haittaa! Olen aina valmis siihen jotta miun ei taviis hävetä itseeni tai nähdä että satutan jotakin ihmistä sillä että olen minä.

Tekstissä ei käsitelty pelkästään sitä aurinkomerkkiä, eli sitä normaalia horoskooppimerkkiä jonka kaikki tuntevat ja minä olen vaaka by the way :D luonteeseen vaikuttaa paljolti muutkin tähtitaivaan asiat syntymähetkellä kuin se aurinko. On kuumerkki, nousevamerkki, laskevamerkki, venus, merkurius, muut kivat planeetat ja tähän oli otettu vielä mukaan keskitaivas ja keskiyö.. olis iinä muutakin lisätty, mut arvatkaa muistanko? miusta todella mukava luettava pienellä huumorilla höystettynä. minuun se täsmäsi. Otettiin myös ukkelillekin analyysi, siinä oli joitain asioita joita ei tunnistettu hänessä, mut suurin osa täsmäsi. Siinäkin oli se että aina kaikki ei ole niin mustaa ja valkoista tähtitaivaalla (tahi elämässä) ja kuten siinä analyysin johdannossakin luki:
"Jos tunnet syvää pettymystä jotakin merkkivaikutusta kohtaan tai et kerta kaikkiaan pysty löytämään
siitä itseäsi on kyseinen planeetta todennäköisesti voimakkaassa kulminaatiossa (aspektissa) toisiin
planeettoihin. Tietyissä tilanteissa nämä kulminaatiot voivat muuttaa käyttäytymismalleja lähes
päinvastaisiksi. Sopiva annos kriittisyyttä ja huumorintajua helpottaa ensiaskelten ottamista tällä
itsensä kehittämisen joskus vaikeallakin tiellä."

Jatkan edelleen itsetutkiskelua ja tässä linkki jos kiinostaa ihmetellä mistä mie sen oikeen ostin. Tällä kertaa se oli joku tajous ja halpa kuin mikä, mut ei ne oo kauheen tyyriitä muutenkaan vaikka ei olisi tarjouksessa. https://www.astro.fi/astrologinen_tulkinta/luonneanalyysib?utm_source=insite&utm_medium=top_navi&utm_campaign=character_horoscope

Hypätään seuraavaan aiheeseen, tällä kertaa ilman luontevia aasinsiltoja ja lähden puhumaan tuosta otsikosta ja sen jälkeisestä lauseesta :D

Nyt tän viikon kiukkuamisen ja masennuksen ja turhautumisen jälkeen sain vihdoin sohvani, 5 viikon odottelun jälkeen tänne.. se ei mennytkään kovinkaan sujuvasti ja nopeasti se prosessi. Tilasin sohvan 2 viikkoa ennen miun synttärijuhlia jotka olivat 24.9.. oli kiikun kaakun saanko sohvan siiheksi kotiin ja niinhän siinä kävi etten saanut. ukkeli kävi kyselemässä sitä 23.perjantaina ja sanottiin että ensiviikolla tulee. Seuraavalla viikolla sit kun ei heistä mitään kuulunut, kävin kysymässä perjantaina 30.pv jotta onko se missä tulossa se sohva. Sen selvittämiseen menikin tovi jos toinen ja sain puhelun ruokakaupassa ollessani jotta se menisi viikolle 45 eli marraskuun ekalle täydelle viikolle ennekuin saisin sohvan ja tarjottiin hitusen verran kalliimpaa, toista sohvaa, jonka saisin nopeammin, seuraavalla viikolla jo. no sen piti olla nyt tästä pävästä katsottuna viimeviikon keskiviikkona ja siihen oli sovittu kotiinkuljetuskin klo15. soittelin sitten liikkeeseen että kun ois pitäny tulla sohva ja kello on jo 15.30???? no siellä oli 2 pulmaa, sohva ei ollut tullut toimituksen mukana liikkeelle, eikä uusi varastopoika ollut huomannut miun tilauksen puuttuvan eikä näin ollen soittanu miulle heti aamulla kuten heillä on tapana menetellä tälläisessä tapauksessa. Noh, siellä sit joku "osaava" henkilö alkoi lupailemaan että voisin saada sohvan JO tämän viikon tiistaina, (tätä hetken ihmettelin päässäni että jos toimituspäivä liikkeelle on vasta ke niin miten se voi olla jo miulla tiistaina??) mutta kuitenkin pitäis saada se perjantaihin mennessä. OLTIIN KUITENKIN OTETTU JO VANHA SOHVA ALTA POIS VINTILLE!!!!! joka oli vielä ystäväin joka palasi Briteistä hetkeä aikasemmin ja oli tulossa sitä hakemaan.

Keskiviikkona nyt sit soitin ja varmistin että onhan se miun sohva tullut ja olihan se, mutta enpä idiootti tajunnut sitten kotiinkuljetusta sopiessani että torstai on sekä 13.päivä että myös kansainvälinen epäonnistumisen päivä.. No oliko mitenkään yllätys että täähän ei vielä jäänyt  tähän että saisin sohvan kunnialla kotiin..?? Koitti hetki kun liikkeen auto pärähtää pihalle. ite olin aamukahvia hörppimässä koomassa keittiössä ja pojat kantoivat sohvan osia sisälle. Divaaniosa oli muoveissa, mutta kuitenkin oikean värinen eli musta. Toinen osa purettiin muoveista jo autolla ja tuotiin pikkusen pienemmissä osissa sisälle, mutten sit tajunnu siinä pöhnässä mitään... KUNNES.... liikkeen mies oli häippässy autoon ja itse siirryin ihastelemaan sohvaa, MINUN UUTTA SOHVAA!! <3 ja mitä kävi?? no vittu ne toiset osat oli väärän värisiä!!!!!!!!!Beigejä!!?????? MISSÄ MINUN SOHVAN KAIKKI OSAT ON??? tässä kohtaa sitten huusin välillä ja välillä nauroin ja välillä olin ihan hiljaa kun en enää tiennyt miten päin ois pitäny olla. EI OLE VAAN TODELLISTA!!!! ja sit soitin rauhallisen puhelun (ihme kyllä kykenin vielä siihen) liikkeeseen ja sanoin ongelmani ja parituntia myöhemmin etsimisien jälkeen kaikki sohvan oikeanväriset osat oli miulla kotona.. HUOH! sit alko kasaaminen joka päätyi siihen että oltiin molemmat ihan hikisiä kun ei vaan tajuta aina näiden valmistajien logiikkaa miten nää oikeen piti kasata ja olihan siinä välissä meillä pieni perheriitakin (joka siis oli niinkin hurja kuin se että ukkeli piilovittuili yhdellä lauseella miulle ja se oli siinä. on tuo mies vaan hyvä siinä, mut ei se useesti sitä teekkään, joten siksi kutsun tätä perheriidaksi :D)

NYT ISTUN UUDELLA HIENOLLA SOHVALLANI TYYTYVÄISENÄ!! :D kyllä se ihminen osaa olla pienistä asioista onnellinen kun vaan joskus näkisi ne pienet asiat :D mutta pakko kysyy... miks miulle käy aina näin??? 30. päivä myös jäi autokorjaajalla saamatta varaosat jotka ois pitäny vaihtaa autooni, ja koko synttäriviikon oli miun polttamat tupakat, tai siis sen kokoset röökiaskit loppu joita normisti käytän. Siis joka paikasta! ja kaikissa se perkeleeeeeeeen TOIMITUSVIRHE!!! mie en tilaa enää mitään mistään :D sen saa tehdä joku muu niin ei tuu sitä toimitusvirhettä xD

Voin vaan kuvitella kuinka pitkä tästä kirjottelusta oikein tulikaan, mutta se olen minä, ei enempää eikä vähempää. Paljon voisin vielä kirjottaa mut ehkä mie säästän lukijoita sen verran :D jos siis edes tätä kukaan käy lukemassa. Jos siis käy niin saa sitä sinne kommettikohtaankin raapustaa jotain ;)

kiitos ja kumarrus, nyt painun yöpalalle kun ilta meni jo ja painun pehkuihin.. viikonloppuna tiedossa pikkumiehen kanssa oleilua kun poika pääsee taas äitin luo kylään <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti